Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Eintracht Frankfurt
Eintracht Frankfurt

A legfrissebb hírek és pletykák az átigazolási piacról

A napokban felvetődött Ribéry jövője, illetve számos különböző opció a szélső posztokra. A cikkben a legfrissebb információk Perisic-csel kapcsolatban!

A Bayerntől a tavalyi idény végén távozó klublegenda, Franck Ribéry jövője még mindig nem tisztázódott. A legújabb fejlemények szerint a Lokomotiv Moszkvához írhat alá, bár eddig az Al-Nassr tűnt a befutónak. A szaúd-arábiai klub hatalmas fizetéssel csábítja a 36 éves franciát, de az orosz bajnokság mindenképp magasabb szintet képvisel, ráadásul a Bajnokok Ligájában is pályára léphetne.

A Paris Saint-Germain elutasitotta a Real Madrid ajánlatát Neymarért, a blancók Gareth Bale játékjogát és 90 millió eurót ajánlottak a brazilért. Így a Bayern számára továbbra is elérhető lehet Bale, a spanyol Sport napilap szerint kölcsön + vételi opcióról lehet szó.

A Calciomercato szerint egyre több az esély Mandzukic érkezésére. A Juventus Paul Pogbát szemelte ki, a transzferbe pedig belevették volna Mandzukicot is, aki pont kapóra jött volna a Manchester Unitednek a távozó Lukaku pótlására. De Mandzu visszautasította a Vörös Ördögöket, és inkább a Bundesliga felé kacsintgat.

Egyre közeledik az átigazolási időszak vége, így egyre több híresztelés röppen fel a médiában. Horvát források arról számoltak be, hogy a Bajorok legújabb célpontja a Dinamo Zágráb spanyol támadója, Dani Olmo. Elsőre légből kapottnak tűnhet, de figyelembe véve hogy Perisic átigazolása is pár nap alatt bontakozott ki, lehet igazságalapja a dolognak.

A lehetséges érkezők listájára az Il Mattino felírta Everton Soares nevét is. A 23 éves brazil válogatott szélsőért 40 millió eurót kér a Gremio, a Bayern mellett több európai topcsapat is érdeklődik.

Perisic ügye nagyon felpörgött, már csak a hivatalos bejelentés lehet hátra. A TZ szerint ma sor kerül az orvosi vizsgálatokra, szerdán pedig akár edzésbe is állhat a Sabener Strassén. A Bild egy képet is közölt, amin állítólag Perisic látható, aki ma reggel át is esett az orvosi vizsgálatokon.

“Igen, most volt az orvosi. Mindent bele fogok adni,”

– mondta a lap újságírójának.

Fordította: Regős András

Forrás: www.bavarianfootballworks.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet