Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Tuchel: Megpróbáljuk megnyerni a meccset

Az esti Bajnokok Ligája mérkőzés előtt Thomas Tuchel vezetőedző és Jamal Musiala nyilatkozott a sajtó képviselőinek.

Thomas Tuchel ...

... Musialaról: Jamal még nem tud 90 percnél többet játszani. Vagy kezd, vagy bejön, és több ritmust visz a játékba. Ezt még nem döntöttem el.

... a legendás párharcokról a Manchester United ellen: A barcelonai meccs azonnal eszembe jut. Emlékszem az összes nagy lehetőségre. Aztán jött a Fergie-időszak. De akkor még mindannyian fiatalok voltunk. Este természetesen megpróbáljuk megnyerni a meccset.

... Henry Kane-ről: Mindenki azt akarja, hogy Harry a csapatában játsszon. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy le tudtuk szerződtetni Harryt. Ő egy nagyszerű személyiség és egy nagyszerű példakép, egy nagyszerű játékos. Sok gólt lő, és nagyon boldog lesz, hogy holnap itt játszhat, ebben a stadionban.

... az ellenfélről: Mindig veszélyes csapat a Mancehster United. Nagyon sajátos aurájuk van. A klub DNS-ének része, hogy képesek túlélni a nehéz pillanatokat. A stadion különleges pillanatokat teremt. Nagy kihívás lesz számunkra ott fellépni. Egy manchesteri meccs mindig nagy meccs. Ez egy nagy klub, amely feltüzel. A lehető legjobban készülünk, és a lehető legjobb Unitedre készülünk. Nagyon jók és nehéz ellenük játszani. Reméljük, hogy sikerül őket abban megakadályozni, hogy a legjobb teljesítményüket nyújtsák.

... a felállásról: Még nem véglegesítettem a felállást, nem döntöttem el a kezdő 11 kilétét. Ezzel kapcsolatban megvárom, mit látok az edzéseken. Aztán meghozzuk a döntést. Minden bizalmam megvan abban, hogy sikerül jó választ adjunk a szombati kisiklásra. A hibákkal nagyon közvetlenül foglalkoztunk. Ma lehetőségünk nyílik arra, hogy a labdarúgás egyik legnagyobb színpadán reagáljunk erre.

Jamal Musiala ...

... az esti meccsről: Mindig megpróbáljuk irányítani a játékot, ez a mi stílusunk. Mindig sok lehetőséget teremtünk, de természetesen nem fogjuk lebecsülni az ellenfelet. Veszélyesek támadásban, és biztosan egy olyan csapat ellen fogunk játszani, amelyet nehéz legyőzni.

 ... az Old Traffordról és annak hangulatáról: Sok gyermek álma, hogy egyszer itt játszhasson. Fiatalabb koromban imádtam nézni a meccseket. Azt hiszem, holnap nagyszerű lesz a hangulat. A Unitednek sok hullámvölgye volt ebben a szezonban, de holnap teljes erőbedobással lépnek pályára, és határozottan minőségi játékosok alkotják a keretüket.

... a saját fittségéről: Jól érzem magam, és nagyon keményen edzettem, hogy fitt legyek. Majd megbeszéljük, hogy hány percet kapok. Úgy érzem, készen állok a játékra.

 

 

 

Fordította: Cserny Szilárd

Forrás: fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet