Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Megnyitotta kapuit a 'Bayern Világ'

Megnyitotta kapuit a Bayern 'Világ' - egy egyedülálló vállalkozás a futball világában.

München szívében, a Bayern vezérkarának a jelenlétében szerdán került sor a hivatalos átadásra. Maga a létesítmény közel 3500 négyzetméter nagyságú, és több fontosabb feladata is lesz a jövőt illetően. Rengeteg egyedi stílusjegye van ennek a frissen átadott létesítmények: 7 emelet, fan-shop, étterem, közel 30 szoba - ez mind megtalálható benne és itt szinte minden a Bayern Münchenről szól. A megnyitón elmaradt a nagy felhajtás, figyelembe véve a koronavírus aktuális helyzetét, valamint a Markus Söder által bejelentett intézkedéseket.

Herbert Hainer: Mindenki büszke lehet erre a létesítményre. Klubunk igazi otthona München, de mi a világ bármely részén otthon vagyunk. A Bayern világ is ezt igyekszik reprezentálni, tiszteljük a hagyományainkat, ugyanakkor figyelembe vesszük azt is, hogy világszerte mennyi rajongója van a csapatunknak. Nagyszerű, hogy München városa egy ilyen intézménnyel gazdagodott, jól szimbolizálja azt a szoros köteléket, ami a város és a klub között létezik. Nagyon várják már a szurkolók is, hogy végre személyesen is megtekinthessék ezt a mesterművet.

Karl-Heinz Rummenigge: Az FC Bayern Világ, egy újabb nagyszerű pillanat a klubunk történetében. Több fontos üzenete is volt ennek az átadónak, de talán a legfontosabb az, hogy a mostani pandémiás helyzet ellenére is optimistán tekintünk a jövőre. A tervezések során nagy hangsúlyt fektettünk a megjelenésre: az Allianz Aréna, az edzőközpontunk, és a kampuszunk után egy újabb ékszerdarabbal bővült a Bayern München történelme. Bízunk benne, hogy nemsokára mindenki a csodájára járhat ennek a fantasztikus létesítménynek.

Jörg Wacker: Ez a létesítmény sok tekintetben teljesen egyedülálló a világon. Ez egy új márkavilág, amely igyekszik összekötni a múltat a jelennel. Az ide látogató vendégeknek minden tekintetben igyekszünk első osztályú szolgáltatásokat nyújtani. A Boutique Hotel, valamint  az itt helyet kapó éttermek megmutatják azt, hogy mit is szeretnénk képviselni, szeretnénk ragaszkodni sok tekintetben a tradícióinkhoz. Az FC Bayern világ minden tekintetben egy új szintet képvisel.

 

 

 

Fordította: Burai Patrik

Forrás: fcbayern

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet