Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Real Madrid CF
Real Madrid CF

Halil Altintop csatlakozott a Bayern U16-os csapatához

4 hónapja járt utoljára a Säbener Straße-n, most már viszont, hivatalosan is kijelenthető: Halil Altintop csatlakozik a Bayern München csapatához. Korábbi ex Bundesliga csatár, aki többek között megfordult a Schalke, az Augsburg, Kaiserlautern csapatában is, Alexander Moj segítője lesz az U16-os együttes élén.

Természetesen az Altintop név sok Bayern szurkoló számára ismerősen csenghet, hiszen Halil ikertestvére Hamit Altintop évekig erősítette a Bajor együttest.

Halil Altintop: A Bayern Campus az évek folyamán Európa szerte az egyik legkiemelkedőbb utánpótlás központ lett. Nagyon boldog vagyok, hogy én is részese lehetek ennek a csodás egyesületnek, izgatottan várom az előttem álló feladatokat.

A következő szezontól Miroslav Klose csatlakozik Hansi Flick edzői stábjához, így helyét az U17-es csapat élén Danny Schwarz veszi át. Ezen munkája mellett Danny Schwarz részt vesz a DFB képzésein is az edzői papírok megszerzése végett.

Hasan Salihamidzic: Nagyon fontos volt számunkra, hogy minden téren megfelelő megoldásokat találjunk a csapataink számára, ez sikerült is.

Martin Demichelis lesz az U19-es csapatunk vezetőedzője, aki nem különben izgatott az előtte álló feladatok végett.

Demichelis: Az előző szezon egészen a félbeszakításig kiválóan alakult számunkra. Erre tudunk építeni, a továbbiakban is kreatív, támadó futballt szeretnénk játszani, remélem sikerül a lehető legjobb teljesítményt kihozni a fiatal tehetségeinkből. Bízom benne, hogy mindenki képességeihez mérten tud majd fejlődni.

Fordította: Burai Patrik

Forrás: www.bild.de

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet