Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Real Madrid CF
Real Madrid CF

Alaba: Ma megmutattuk a csapatunk karakterét

Hihetetlen! A Werder Bremen elleni 107. észak-dél klassikeren az FC Bayern sima 6: 1-es győzelmet aratott, és lenyűgözően jelentkezett újra be a bajnoki címért két vereség után. A kiemelkedő Philippe Coutinho vezetésével a müncheni csapat nem hagyott esélyt a vendégeknek, és nagy különbséggel nyert. A játékosok és a vezetők ennek megfelelően elégedettek voltak a meccs után. “Nagyon, nagyon jó focit játszottunk” – mondta Hasan Salihamidžić sportigazgató.

Hasan Salihamidžić: „A Bréma nagyon jó volt az elején, ezt le kell szögezni. A szünet előtti két gól nagyon fontos volt. A második félidőben kontrolláltuk a meccset, és nagyon-nagyon jó focit játszottunk. Ma láthattuk, mi rejlik Coutinhoban. Rendkívül örülök neki, hogy átszakadt a gát. A következő néhány mérkőzésen megpróbáljuk onnan folytatni, ahol ma abbahagytuk. ”

Hansi Flick: “Ma láthattuk a csapat karakterét, amikor a szünet előtt megfordítottuk a mérkőzést. Coutinho ma mindenkinek örömöt szerzett.”

Robert Lewandowski: „Az első félidőben volt egy kis problémánk a Bréma védekező felállásával. De a második félidőben sokkal jobban teljesítettünk, több volt a labdabirtoklásunk, és labda nélkül is jobban helyezkedtünk és a saját játékunkat játszottuk. ”

David Alaba: „Most egy nagyon rizikós játékot játszunk, nagyon-nagyon előre tolva. Ma megmutattuk csapatunk karakterét, és az első félidőben megfordítottuk a mérkőzést. ”

Davy Klaassen (Werder Bremen): „Az első félidőben jók voltunk. Persze, volt néhány lehetőségünk. A Bayern egy jó csapat. De két vagy három jó lehetőségünk is volt. Kicsit több szerencsével többet kihozhattunk volna belőle, de a második félidőben nem volt sok esélyünk. ”

Fordította: Bőhl Attila

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet