Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

„A Wembley generáció“ - Az FC Bayern dokumentumfilmje érzelmes időutazásra viszi a szurkolókat

Az FC Bayern München saját dokumentumfilmet készített a Borussia Dortmund elleni, Wembleyben aratott Bajnokok Ligája-győzelem 10. évfordulója alkalmából, amely október 20-tól kizárólag az Amazon Prime Videon lesz elérhető.

A hatrészes sorozat a klub történetének első, 2013-as triplázásához vezető utat mutatja be, kezdve az azt megelőző évekkel, ahogy a csapat és az egész klub folyamatosan fejlődött a hullámvölgyeken keresztül.

A dokumentumfilmben az akkori játékosok, edzők és döntéshozók mesélnek arról, hogyan élték meg mindazt, ami megmozgatta őket, és mit jelent számukra, még egy egész évtized távolsága ellenére is, hogy részesei lehettek ennek a történelemnek és az FC Bayernnek. Olyan Bayern-legendák szólalnak meg, mint Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Franck Ribéry és Arjen Robben, valamint Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge, Louis van Gaal és Jupp Heynckes. Emellett olyan társak és ellenfelek, mint Sir Alex Ferguson, José Mourinho, Hans-Joachim Watzke vagy a Barça jelenlegi edzője, Xavi írják le véleményüket a német rekordbajnokról. A futballrajongók exkluzív betekintéseket, érzelmes meccsjeleneteket  és olyan anekdotákat láthatnak, amelyekről még soha nem esett szó.

Dominik Beyer és Bianca Preysing, az FC Bayern Club Media csapatának producerei élethűen és nagy szenvedéllyel állították színpadra a képeket, hogy a futballrajongók ebben a dokumentumfilmben ne csak magát a diadalt, hanem a Wembleybe vezető hosszú utat is teljesen új szemszögből élhessék át.

"Ezzel a dokumentumfilmmel egy különleges időutazást szeretnénk tenni a szurkolókkal együtt az FC Bayern történetének egyedülálló pillanataihoz tíz évvel később. Az összes központi figura szóhoz jut, és rendkívül érzelmes képek elevenítik fel az emlékeket" - mondta Stefan Mennerich, az FC Bayern média- és kommunikációs igazgatója. "Ez a sorozat egy újabb lépés klubunk saját produkciós és tartalmi területén. A jövőben még több magas színvonalú dokumentumfilmet szeretnénk gyártani és kínálni a szurkolóinknak."

 

 

 

Fordította: Cserny Szilárd

Forrás: fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet