Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Jamal Musiala: Jó formában vagyunk

Az új idényre való felkészülés utolsó barátságos mérkőzésén az FC Bayern az AS Monaco elleni 4-2-es győzelemmel növelte önbizalmát hétfőn, a Sportpark Unterhachingban. "Sok jó dolog volt benne, de voltak olyan dolgok is, amelyeken még javítanunk kell. Még mindig a felkészülés folyamatában vagyunk" - foglalta össze Konrad Laimer középpályás. "Nagy lépéseket tettünk az előszezon kezdete óta. Azt kell mondanom, jó úton haladunk" - tette hozzá Jamal Musiala.

Thomas Tuchel: Sok mindent jól csináltunk, de van még hova fejlődnünk. Nagyon jól kezdtünk, meg kellett volna szereznünk a vezetést, de aztán a saját hibáink miatt kicsit elvesztettük a fonalat. Aztán nyugodtak maradtunk, és megérdemelten szereztük meg a vezetést, mert jól fejeztük be a félidőt. A második félidőben úgy gondoltam, hogy egy kicsit túl sokat birtokoltuk a labdát a saját térfelünkön, és néhány mozdulatot befejezhettünk volna szebben is. Összességében ez egy jó barátságos mérkőzés volt, jó eredménnyel, de van még mit tenni. Tartanunk kell a tempót, ami jót tesz nekünk. Jön a Szuperkupa. Jól felkészültnek érezzük magunkat, de túl kell lépnünk a határokon.

Jamal Musiala: Nagy lépéseket tettünk az előszezon kezdete óta. Nem sok más lehetőségem volt, amikor a gólt szereztem, és örülök, hogy bement. Vannak még helyzeteink, amiket jobban is befejezhetünk. Még mindig szükségünk van egy kis időre. Általánosságban azonban jó úton haladunk, és még van egy hetünk a lipcsei meccsig. De jó formában vagyunk, és volt néhány jó meccsünk, hogy felvegyük a ritmust.

Matthijs de Ligt: Sok jó dolog volt, néhány pillanatban jobban is dolgozhattunk volna. A 4-2-vel elégedettek lehetünk. Az a jó, hogy sok gólt lövünk, ez egy jó lépés előre. Optimisták vagyunk, jó előszezonon vagyunk túl.

Konrad Laimer: Sok jó dolog volt benne, de voltak olyan dolgok is, amelyeken javítanunk kell. Még mindig a felkészülés folyamatában vagyunk. Itt-ott voltak olyan fázisaink, amikor nem volt olyan magas a koncentrációnk, túl könnyen elkövettünk egy-két hibát. Tudjuk, hogy mit csinálunk jól, de azt is, hogy mit nem csinálunk olyan jól. Most már csak egy hetünk van az első mérkőzésig. Alig várjuk, hogy belevágjunk.

Sven Ulreich: Jó volt a közönség előtt, a szurkolóinkkal a hátunk mögött játszani. Van még bennünk potenciál, de meccsről meccsre javultunk. Összességében nagyon jól teljesítettünk ma, és volt egy-két lehetőségünk arra is, hogy még jobbá tegyük az eredményt. Készen állunk, és alig várjuk, hogy újra pályára lépjünk. Szombaton mindent bele akarunk adni az Allianz Arénában, hogy megnyerjük a trófeát.

 

 

 

Fordította: Bőhl-Kardos Zsófia

Forrás: fcbayern

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet