Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Az FC Bayern és az URSAPHARM meghosszabbítja partnerségét

Az FC Bayern és az URSAPHARM Arzneimittel GmbH további három évvel meghosszabbítja sikeres együttműködését. A saarbrückeni székhelyű gyógyszeripari vállalat a szemszárazság kezelésére szolgáló, piacvezető HYLO termékcsaládjával 2017 óta dolgozik együtt a német rekordbajnokkal.

Andreas Jung, az FC Bayern marketingért felelős elnökségi tagja: "Nagyon örülünk az URSAPHARMmal és a HYLO-val való partnerség meghosszabbításának. Különösen az élsportolók számára elengedhetetlenek az egészséges szemek a maximális teljesítmény eléréséhez. Ebből a szempontból a szemvédelem témája számunkra is fontos."

Dominik Holzer, az URSAPHARM ügyvezetője: "Már hat éve nagyon sikeresen dolgozunk együtt az FC Bayernnel, és a partnerség keretében jelentősen növelni tudtuk márkánk ismertségét, különösen nemzetközi szinten. Az együttműködés kiterjesztése ezért logikus lépés számunkra, hiszen szeretnénk továbbra is különösen a fiatal és sportos célcsoportokat megszólítani és a szemvédelem témáját tudatosítani - de a jövőben még erőteljesebb nemzetközi fókusszal."

A jövőben az együttműködés középpontjában még inkább a nemzetközi piacok állnak majd - mindenekelőtt Kína, ahol az FC Bayernnek nagy és egyre növekvő szurkolói közössége van.

 

 

 

Fordította: Bőhl-Kardos Zsófia

Forrás: fcbayern

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet