Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Hansi Flick a Bajnokok Ligájának sikert követően Thiago jövőjéről beszélt

Hansi Flick viccelődött, hogy Thiago Alcantarának határozottan maradnia kell a Bajnokok Ligája sikert követően. Thiago marad a klubban, míg a középpályás jövőjét nem döntik el.

Hansi Flick: “Azt mondta nekem, hogy marad” – viccelődött a Bayern mestere a mérkőzés után.
“Én csak megköszöntem neki az együtt töltött időnket, mint minden játékosnak”
“Én sem tudom és még ő sem tudja, hogy hol lesz majd a jövője, mindannyian a Bajnokok Ligája döntőjére összpontosítottunk”
“Szerintem várnuk kell, hogy mit hoznak a következő napok.”

Thiago főszerepet játszott abban, amikor a Bayern legyőzte a Paris Saint-Germain-t szombaton, hogy a csapat megnyerje a hatodik Bajnokok Ligája trófeáját. De ezen a meccsen bizonyítani tudta, hogy miért is volt ilyen sokáig a csapat játékosa.

A Spanyol válogatott kapcsolatban áll a Liverpool-al és ezen a nyáron úgy tűnik, hogy a Bayern le is mond róla.

A Sky hírei szerint a Liverpool és a Bayern között nem történt még tárgyalás Thiago ügyében. A 29 éves középpályásnak egy éve van hátra a szerződéséből. A bajor gárda 25 millió fontot kér a Spanyol középpályásért. A jelen pillanatban a Liverpool-nak nincsenek tervei Thiago leigazolásával kapcsolatban. A Liverpoolnál jelenleg nagyon sok középpályás van. Thiago hét éve él Németországban és szeret ott élni, de ugyanakkor új kihívásra vágyik.

Az utolsó hónapban a Bayern vezérigazgatója Karl-Heinz Rummenigge ismerte el, hogy Thiago (akinek lejár a szerződése az Alianz Arénában 2021-ben.) új kihívásra vágyik, de Flick azt mondta, hogy a játékosnak el kell döntenie mit akar.

Amellett, hogy megnyerte a Bayern-nel a Bajnokok Ligáját, Thiago megnyerte az elmúlt hét szezon Bundesliga címét is miután 2013 júliusában csatlakozott a csapathoz.

Fordította: Lendvai Bence

Forrás: skysports.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet