Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Real Madrid CF
Real Madrid CF

Hansi Flick: Megcsináltuk azt amit gyakoroltunk az edzéseken

A Bayern jól kezdte a téli szezon előtti szakaszt a Fortuna Düsseldorf elleni 4-0-ás győzelemmel ,és ezzel sikeresen felkészült a keddi BL összecsapásra, amikor Belgrádba utazik a csapat a Red Star elleni meccsre.

Hansi Flick: Nagyon elégedettek vagyunk az első félidővel. Megcsináltuk azt amit gyakoroltunk az edzéseken. Nyomást helyeztünk az ellenfélre az elejétől és megmutattuk, hogy nem engedjük őket úgy játszani ahogy azt szeretnék. Az első játékrészben nagyon szép játékot mutattunk. A második félidőben lehettünk volna jobbak is, de ezen dolgozunk még. Túl sokszor vesztettük el a labdát. Nagyon jó együtt dolgozni a csapattal. A játékosok az edzésen gyakoroltakat nagyon jól vitték át a meccsre is.

Friedhelm Funkel (Fortuna Düsseldorf vezetőedzője): A csapat harcolt, futott és mindent megtett a lehető legjobb eredmény elérésért. Mi soha nem adtuk fel és a második játékrészben sokkal jobban játszottünk mint az első félidőben. Egy vagy két lehetőségünk volt amit nem használtunk ki. Ezért kaptunk ki 4:0-ra és el kell fogadnunk hogy ma a Bayern volt a jobb csapat.

Niko Gießelmann (Fortuna Düsseldorf balhátvédje): Túl sokat késtünk a Bayern 1-1 elleni játékairól. Gyorsan és direkt passzokkal mentek át rajtunk. Világos ha az ember lekésik róluk, keményebben kell beleállnunk a párharcokba. Jobban néztünk ki a második félidőben de a nap végén ez az igazságos eredmény. A második félidőben már jobbak voltunk.

Fordította: Kalassai Márk

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet