Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Real Madrid CF
Real Madrid CF

Niko Kovač: Ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk

Az Union Berlin feletti 2:1-es győzelemnek köszönhetően az FC Bayern legalább átmenetileg visszakerült a Bundesliga tabellájának élére. „Ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk”, – nyilatkozta ennek megfelelően örömmel Niko Kovac a meccs után. A csapat teljesítményével is elégedett volt az edző. „Nem engedtünk lehetőségeket a mezőnyből, nekünk viszont volt egy sor nagy helyzetünk”, – mondta az edző.

Niko Kovač: „Az Union rendkívül jól védekezett, nehézzé tették a dolgunkat. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Nem engedtünk lehetőségeket a mezőnyből, nekünk viszont volt egy sor nagy helyzetünk, amiket sajnos nem használtunk ki. De ez változni fog, a sok lehetőségből majd megint több gólt szerzünk. Ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk: a tabella élén.”

Thomas Müller: „Sok jó momentum volt. Két tizenegyest hoztunk össze, de ezen kívül nem sok lehetőséget hagytunk. Azt gondolom, egészen tisztességes meccset játszottunk, de mostanában hiányzik belőlünk egy kis eltökéltség, és persze a szerencse, hogy a helyzeteinket gólra váltsuk. Ma az volt a cél, hogy a tabella élére kerüljünk, ezt teljesítettük. Most meccsről meccsre javulnunk kell, hogy megnyugodjon mindenki. Hiszek benne, hogy ez menni fog.”

Robert Lewandowski: „Mindig megpróbálom a maximumot nyújtani és a legjobb formámat mutatni. Örülök, hogy ma sikerült nyerni. A góljaimmal, a játékommal, a mozgásommal a csapatot szeretném segíteni. Természetesen örülök a rekordnak, de a focira és az edzésekre koncentrálok. Az idény végén majd talán lesz időm ezzel foglalkozni.”

Urs Fischer (Trainer Union Berlin): „A bajorok megérdemelten győztek. Az első gólnál nem figyeltünk, a Bayern ezt kihasználta. A második gólnál Lewandowski inkább véletlenül jutott labdához. Természetesen a bajorok az egész meccset uralták, de tulajdonképpen jól védekeztünk. Büszke vagyok a csapatomra, amennyire lehetett, megnehezítettük a Bayern dolgát.”

Fordította: Bastian Schweinsteiger fan

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet