Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Real Madrid CF
Real Madrid CF

Kovac: Megfosztottuk magunkat a sikertől

Habár a Bayern teljes mértékben felülmúlta ellenfelét, egy bekapott gól az első percben és még egy a ráadásban, végül 2-2-es döntetlent és 1 pontot eredményezett számukra. „A lehető legrosszabbul kezdtük a mérkőzést. Ez nem fordulhat elő, erre már korábban is felhívtam a srácok figyelmét” – mérgelődött Kovac. „Megfosztottuk magunkat a sikertől. A jó játékunk így most semmit sem ért.”

Niko Kovac: „A lehető legrosszabbul kezdtük a mérkőzést. Ez nem fordulhat elő, erre már korábban is felhívtam a srácok figyelmét. Ébernek kell lennünk, nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak az 5. percben érkezzünk meg a mérkőzésbe. Aztán viszont mindent megtettünk támadásban, amit lehet. Birtokoltuk a labdát és ordító helyzeteket dolgoztunk ki, ám ez nem fizetődött ki. Ha nem használod ki a lehetőségeidet, akkor nem engedheted meg magadnak, hogy 2 gólt is beengedj hátul. Két lövés a kapura, 2 gól, ez nagyon bosszant. Megfosztottuk magunkat a sikertől. A jó játékunk így most semmit sem ért. Ami még ennél is rosszabb, az Süle sérülése. Nincs jó érzésem. Most ki kell várnunk, mi történik, addig pedig reménykedni a legjobbakban.” (Süle keresztszalag-szakadást szenvedett. A klub nem hozta nyilvánosságra,mennyi ideig kell nélkülöznünk őt. Süle 2014-ben szenvedett hasonló sérülést, akkor 7 hónapot kellett kihagynia. – a ford.)

Serge Gnabry: „Kielemeztük a Hoffenheim elleni elvesztett találkozót. Frissen tértünk vissza és szuper teljesítményt nyújtottunk, a mérkőzést végig kontroll alatt tartottuk. A végén volt két 100%-os helyzetünk, ha azokat értékesítjük, otthon is tartottuk volna a 3 pontot. Így ez most nem sikerült. Sokat volt nálunk a labda, sok helyzetet alakítottunk ki, de kicsit könnyelműek voltunk és aztán hátul megtörtént a baj. Ilyen a foci.”

Martin Schmidt (az Augsburg edzője): „Meg akartuk ma mutatni, hogy egy csapat vagyunk és ez sikerült is. Ehhez szükségünk volt egy remek kapusteljesítményre Koubektől, aki a második félidei teljesítményével nálam a meccs embere. Így tudtunk kicsikarni 1 pontot egy mérkőzésből, amit szinte már elvesztettünk. Mindenekelőtt a szenvedélyünk az, amit ma megmutattunk.”

Alfred Finnbogason (az Augsburg csatára): „Mindig különleges a Bayern ellen játszani és még különlegesebb ellenük betalálni – pláne egy egyenlítő találatot. Végig tudtuk, hogy csak egy gólra van szükségünk, és tudtuk azt is, hogy meglesz rá az esélyünk. Kibrusztoltuk ezt magunknak.”

Fordította: Edwin Wenczel

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet