Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Real Madrid CF
Real Madrid CF

Kovac: Az első 45 percben szenzációsan játszottunk

A csapat nagy lendülettel kezdte a Lipcse elleni összecsapást, a gyors gól után az egész első félidőt dominálták.

Nyilatkozatok a mérkőzést követően:

Niko Kovac: Szenzációsan játszottunk az első 45 percben, az eddigi legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Semmi teret nem engedtünk az ellenfélnek, de a dominanciánk nem mutatkozott meg kellően a gólokban. A magunk dolgát nehezítettük meg. A büntető nagy hiba volt részünkről. A Lipcse félidőben változtatott a felállásán, ezt a középpályán nem tudtuk kellően lereagálni. Innentől nyílt volt a mérkőzés. A végeredmény viszont bosszantó. Több helyzetünk volt, jól játszottunk, mégis elszórtunk két pontot. De nézzük a jó oldalát: nagyon jól játszott a csapat.

Manuel Neuer: Az első félidőben növelnünk kellett volna az előnyüket, el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Az egyenlítő gól kissé kizökkentett, mert addig végig mi irányítottunk. A második félidőben már nem játszottunk olyan jól, nem mutattuk meg, mire vagyunk képesek. A jó részekre építhetünk, a rosszakat pedig ki kell elemeznünk.

Julian Nagelsmann (a Lipcse vezetőedzőjel): Az első félidőben nem találtunk rajtuk fogást, a Bayernnél sokkal többet volt a labda. A szünet után jobban ment, voltak lehetőségeink. Összegezve, a döntetlenhez kellett egy kis szerencse is, de nem feltétlenül érdemtelen.

Emil Forsberg (Lipcse): Nem könnyű, ha már a harmadik percben gólt kap valaki a Bayern ellen. Nem játszottunk jól az első 45 percben, nem mi irányítottunk, erőtlenek voltunk. A második félidőben növeltük a nyomást, bátrabban játszottunk és sikerült fogást találni.

Fordította: Regős András

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet