Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Real Madrid CF
Real Madrid CF

Átigazolási hírek az elmúlt napokból

Az utóbbi napokban újabb hírek reppentek fel az átigazolásokkal kapcsolatban; újra szóba került Griezmann, illetve az Ajax két fiatal tehetsége is. Kovac nyíltan válaszolt a Sanchestől kapott kritikára, miszerint nem kap elég lehetőséget.

Griezmann a Bayernbe? Nem valószínű.

A szavahihetőnek nem igazán nevezhető spanyol lapok szerint a Bayern München aktiválná Antoine Griezmann kivásárlási záradékát, ami nem kevesebb, mint 231 millió eurós összeget jelent. Ez nevetségesen hatalmas összeg lenne bármelyik klub számára, hát még a pénzügyileg konzervatív bajor csapatnak. Egyes források szerint júliusban 149 millióra csökken a kivásárlási ár, de még ez is túl magas árnak tűnik a Bayern számára.

Egyre több érdeklődő Ziyechért

Az Ajax szélsője, Hakim Ziyech sokak figyelmét hívta fel magára csapata Bajnokok Ligája menetelése során. A Bayern érdeklődéséről már többször írtunk, azonban az érdeklődők sora egyre nő, köztük a Manchester City, a Manchester United, az Arsenal, a Liverpool és a Chelsea is kopogtat az Ajaxnál.

Újabb kérő de Ligtért

Egy másik Ajax játékos, Matthijs de Ligt is komoly figyelmet kapott a sajtóban az elmúlt hetekben, úgy tűnt a célállomása a Bayern, Barca, Juventus hármasból fog kikerülni. Azonban most a Tottenham Hotspur is beszállt a 19 éves hátvédért folyó versenybe.

Kovac válaszolt Sanches kritikáira

A szombati győzelem után Renato Sanches hangot adott a kevés játékidejének. A 21 éves játékos azt mondta, szeretné ha kölcsönbe adnák vagy eladnák őt, hogy játszhasson, majd hozzátette, Niko Kovac „nem beszél túl sokat” vele.

Kovac erre reagálva a tegnapi sajtótájékoztatón a következőket mondta:

„Finoman szólva, nem egyszerű a helyzet. Szorgalmasan edz, mint mindenki más. Mindannyiunk felelőssége – beleértve őt is – hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk. Ki kell várnia az alkalmat, amikor be tudom vetni őt.”

Hogy ez az alkalom mikor jön el, továbbra is kérdéses. Azonban a duplázásért folyó szoros küzdelemben úgy tűnik, nem engedheti meg magának a csapat a bizonyítási lehetőségeket.

Fordította: Regős András

Forrás: www.bavarianfootballworks.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet