Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Sacha Boey a sajtóbeszélgetésen: Megtiszteltetés, hogy itt lehetek

Sacha Boey és Christoph Freund sajtótájékoztatón válaszoltak az újságírók kérdéseire.

Boey ...

... az átigazolásáról: Minden jól ment. Nemrég kaptam egy hívást, ami az átigazoláshoz vezetett. Türelmes voltam, és mindig magamon dolgoztam.

... benyomásai az első edzés után: Nagyon jó volt az első edzés, sok olyan ember volt, akit már ismerek. Alig várom, hogy még jobban megismerjem őket. Megteszek minden tőlem telhetőt, és megpróbálom a lehető legjobban támogatni a csapatot. A legjobbakra számítok.

... az itt érzékelhető nyomásról: Nem érzek semmilyen nyomást. Megtiszteltetés, hogy itt lehetek. Pozitívan izgatott vagyok, és lépésről lépésre akarok haladni.

... a Galatasaray vs FCB párharcokról: Az Allianz Aréna Európa egyik legszebb stadionja. Már játszottam itt korábban is és minden alkalommal nagyon vártam, hogy itt játszhassak.

... a példaképéről, Philipp Lahmról: Ő a klub egyik legnagyobb legendája. Fiatalabb koromban sokat láttam őt. Természetesen mindent megteszek azért, hogy egyszer olyan jó legyek, mint ő.

... a francia csapattársairól: A Bayern a világ egyik legnagyobb klubja. Én így is jöttem volna a Bayernhez, de segített, hogy ismerek néhány srácot. Mathys Tel például. Mathys azt mondta nekem, hogy a Bayern az egyik legjobb klub, és hogy mindent meg akarunk nyerni. Ez természetesen befolyásolt engem is. Az átigazolás egy nagyszerű lehetőség számomra, hogy megmutassam, mire vagyok képes.

Christoph Freund ...

... Bryan Zaragoza idő előtti átigazolásáról: Nyáron biztosan az FC Bayern játékosa lesz. Tárgyalásokat folytatunk arról, hogy lehetséges-e, hogy korábban a Bayernhez kerüljön. Ez mindig három felet érint. Meglátjuk, mi történik a következő két napban.

... az új szerzeményről: Sok energiája van, nagyon erős szerelő, aki sok métert tesz meg. Nagyon jót fog tenni a csapatunknak. Sacha kiemelkedett a Galatasaray elleni párharcokban, különösen az energiájával. Örülök, hogy most velünk van. Nem érzek semmilyen nyomást, meggyőződésem, hogy jól fog fejlődni, és sokat tud adni az FC Bayernnek.

... Kimmichről: Biztosan nem lesz bevethető a hétvégén. Reméljük, hogy belátható időn belül visszatérhet. Meg kell várnunk, hogy alakul és meglátjuk.

... a jelenlegi sérültekről: Nem panaszkodunk, nem tudunk változtatni rajta. Persze, ez keserű, de ez egy nagyszerű lehetőség a többi játékos számára. Várjuk a nagy kihívásokat, és most tényleg rálépünk a gázra.

... a további átigazolásokról: Megbeszéléseket folytatunk arról, hogyan kezeljük a helyzetet a sok sérült miatt. De ennek nem feltétlenül kell átigazolással járnia, majd meglátjuk. Még nem biztos, hogy a télen bármit is csinálunk. Az Afrika- és az Ázsia-kupa hamarosan véget ér. Meglátjuk, mi történik vagy mi nem történik az elkövetkező napokban.

 

 

 

Fordította: Cserny Szilárd

Forrás: fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet