Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Herbert Hainer: A jövőt FC Bayernnek hívják

A 2023-as FC Bayern taggyűlést Herbert Hainer nyitotta meg. Az elnök az elején külön köszöntőt mondot a Bayern München siketekből álló fanklubja részére, majd méltatta a klub női és férfi játékosait, akik nélkül ez a projekt soha nem jöhetett volna létre.

Nézzük Herbert Hainer legfontosabb gondolatai a taggyűlésről.

Társadalmi elkötelezettség

Kifejtette, hogy a Bayern München számára mindig fontos volt, hogy társadalmi ügyek mellé is odaálljon: "Világunk nem fekete vagy fehér, de semmiképpen nem mondanám sötétnek. A klubok előtt álló kihívások nagyobbak, mint valaha, de az FC Bayern semmitől sem riad meg. A megfelelő azonosság tudat napjainkban fontosabb, mint valaha."

A Bayern továbbra is stabil és otthonos

Ebben a bizonytalan világban a Bayern mindig stabilitást kínál. Idén a 300 ezredik tagunkkal büszkélkedhettünk, ami több, mint a világ bármely klubjának. A pontos taglétszám jelenleg 316 ezer fő. Ez is azt bizonyítja, hogy az emberek bíznak bennünk. 316 ezer ember egyszerűen nem tévedhet.

Fontos a felelősségvállalás

Az FC Bayern tagjai is, mint minden ember a földön, békét szeretne - legyen szó akár a Közel-Keletről vagy Ukrajnáról. Szeretnénk még inkább felhívni a figyelmet azokra az értékekre, amik összekötik az embereket. Különösen ezekben a nehéz időkben nem változunk meg, mi mindig azok maradunk, akik vagyunk. Vállaljuk a felelősséget. Mindenkinek nagyon fontos szerepe van ennél a klubnál.

A tagok

Nálunk különösen nagy hangsúlyt kap a párbeszéd. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy megtudjuk, mi jár az emberek fejében, mivel tudnánk még többet adni. Tavaly számos olyan rendezvényt sikerült megvalósítanunk, ahol gondolatokat cserélhettünk egymással.

Gazdasági kérdések

Gazdasági szempontból az FC Bayern kiemelkedő helyzetben van. A teljes szakmai részleget figyelembe véve az idei bevételünk 882 millió euró volt, ami rekordnak számít. Láthatjuk, hogy mind a kosárlabdában, mind a labdarúgásban óriási jövő előtt áll a klub.

 

 

 

Fordította: Burai Patrik

Forrás: fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet