Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Niko Kovac: 90 percig mi kontrolláltuk a meccset

A Bayern München megnyerte idei első Bundesliga mérkőzését Lewandowski mesterhármasának köszönhetően. A lengyel a mérkőzés egyetlen gólszerzője volt a Schalke ellen. „Megpróbálom segíteni a csapatot” – mondta talán kicsit szerényen Lewandowski. Az edzője dicsérte őt is, de az egész csapatot is: „Végig kontrolláltuk a mérkőzést és jó teljesítményt nyújtottunk” – összegezte Niko Kovac.

Niko Kovac: 90 percig mi kontrolláltuk a meccset. Nem engedtünk semmit az ellenfélnek és nem hibáztunk ma és jó teljesítményt nyújtottunk.

Robert Lewandowski: Mindig tudok jobban teljesíteni és van még bennem potenciál, de elsődleges célom, hogy segítsek a csapaton. Egy játékos meg tud nyerni egy meccset, de a trófeákat a csapat nyeri. Mindig megpróbálok gólt szerezni tekintet nélkül arra, hogy ki az ellenfél. A Bundesliga nem könnyű, fizikálisan toppon kell lenni, illetve mindig késznek kell lenni.

Philippe Coutinho: Nagyon boldog vagyok, hogy debütálhattam. Megnyertük a meccset, ez egy igazán szép este volt. Az első benyomásaim jók. A klub óriási, a lehetőségek nagyok. A játék nagyon intenzív. Itt vagyok 3-4 napja, de már tudom, sokat kell még fejlődnöm. Keményen fogok dolgozni.

David Wagner (Schalke edző): Mindent egybevetve megérdemelten nyert az ellenfél. Lewandowski megmutatta, miért is klasszis. A csapatom jól teljesített a második félidőben, megérdemeltek volna egy gólt.

A játékosaink osztályzatai:
Neuer 7.6
Pavard 7.2
Süle 7.8
Lucas 8.1
Alaba 7.6
Tolisso 7.5
Kimmich 7.5
Müller 6.6
Gnabry 7.4
Coman 7.5
Lewandowski 9.8
Coutinho 7.5
Perisic 7.2

Fordította: Török Péter

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet