Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

A Bayern Sanéval tárgyal, létrejöhet a Dybala-James csere

A Bayern München egyszer már lecsúszott Sanéról, itt az újabb lehetőség a megszerzésére.

A Daily Record újságírója, Duncan Castles értesülései szerint a Bayern Münchennek „engedélyezték, hogy tárgyalásokat folytasson a német válogatott játékos képviselőivel egy lehetséges szerződést illetően.”

A Bayern 2016-ban elszalasztotta Sané leigazolásának lehetőségét, amikor a Schalkéból a Manchester Citybe szerződött. Most, hogy Sané már a német válogatottban, az angol élvonalban és a Bajnokok Ligájában is bizonyított, a Bajoroknak minden eddiginél jobban érdekében állhat Sané megszerzése. Az érdeklődés pedig minden bizonnyal kölcsönös.

Sané elégedettségéről vegyes hangvételű cikkek születtek, egyesek szerint a fiatal játékos frusztráltnak érzi magát a korábbi Bayern tréner, Pep Guardiola irányítása alatt. A 23 éves támadó a City számos szerződéshosszabbítási ajánlatát visszautasította, a jelenlegi kontraktus a 2020-2021-es idény végén jár le. Sané állítólag elégedetlen a játékidő mennyiségével.

A Daily Record vitatja, hogy a Citynél félnének „attól a szituációtól, hogy Sané szerződése lejár, vagy csak áron alul tudnak majd túladni rajta később.” A Bayernnek minden bizonnyal komoly összeget kéne kiadnia Sané játékjogáért. De érte talán megéri nekik. Fiatal, német, már most is sztárjátékos, a válogatott oszlopos tagja.

Sané talán a Manchester City előtt álló esetleges problémák elől is menekülne: a New York Times szerint nem kizárt, hogy a Manchester Cityt a jövő szezonban kizárják a Bajnokok Ligájából, az UEFA pénzügyi szabályainak megsértése miatt.

Ráadásul van egy másik dolog is, ami arra enged következtetni, hogy van kapcsolat a Bayern és Sané között. A Bayern München nemrégiben 60 millió eurós ajánlatot tett a Lillenek Nicolas Pépéért, de ezt visszautasították, 80 milliós árat tűztek ki a szélsőért. Az utóbbi időben már inkább a Manchester Unitedet hozzák szóba Pépével, a Bayern kissé kiesett a képből. Nem kizárt, hogy a Bayernt nem Pépé magas ára tántorította el a további egyezkedéstől, hanem egy újabb opció került képbe: Leroy Sané.

Létrejöhet a Dybala-James csere?

Az elmúlt hetekben mindkét oldalról olvashattunk érdeklődésről, így kézenfekvő megoldás lehetne mind a Bayern München, mind a Juventus számára Dybala és James Rodriguez elcserélése. A Gazzetta dello Sport értesülései szerint James ügynöke, Jorge Mendes rábólintott a dologra, így már csak a két klubnak kell megegyeznie egymással.

Forrás: www.bavarianfootballworks.com és www.calciomercato.com

Fordította: Regős András

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet