Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Mario Gomez: Ha a Haaland szál valóban igaz volt, meg tudom érteni Lewandowski viselkedését

Mario Gomez február óta technikai vezetőként dolgozik RB cégcsoportnál.

Új feladatköréről, valamint Saido Manéról, Robert Lewandowskiról, és Erling Haalandról is beszélt egy Kickernek adott interjú során.

Mario Gomez ideje jelentős részét most elsősorban New York-ban, illetve Brazíliában tölti új állásból kifolyólag. Az első 5 hónap tapasztalatai nagyon pozitívak számára: A legfontosabb feladat az, hogy mind a 3 klubunk esetében ki tudjuk használni a kínálkozó lehetőségeket.

A Lipcse jövője szempontjából az egyik legfontosabb dolognak tartja Nkunku szerződés hosszabbítását: Chirstos maradása egy nagyon fontos jel. Az előző szezonban sikerült megnyerni az első címünket, és egyértelműen kijelenthető, hogy vezér alakja volt a sikernek. Chirstos, egy fantasztikus játékos, mindig öröm őt nézni.

Nkunku ugyan hosszabbított a Lipcsével, de Sadió Mané a Bayern Münchent választotta: Gratulálok a Bayernnek ehhez az átigazoláshoz. Mané egy egészen kivételes képességű játékos, a karaktere is nagyszerűen illik a csapathoz. Kíváncsian várom, melyik poszt lesz számára a legmegfelelőbb, valamint a Lewandowski történet is egyre izgalmasabb.

Lewandowski helyzetét így látja a korábbi 78-szoros német válogatott játékos: Tisztán kijelentette a távozási szándékát, talán ilyen egyértelmű utalást még nem is láttam a Bundesligában. Nem tudom pontosan mi igaz a Haaland kapcsán felbukkant pletykákról. Ha valóban igazak ezek a híresztelések, meg tudom érteni Robert helyzetét. Egyébként nem.

 

 

 

Fordította: Burai Patrik

Forrás: kicker

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet