Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Kovac: Nem hagytunk sok lehetőséget

A Bayern München vasárnap délután 4-1-es győzelmet aratott a Fortuna Düsseldorf felett, ezzel a Bajorok újra a tabella élére álltak. „Kezdettől fogva éberek voltunk” – értékelte a mérkőzést Thomas Müller. Edzője, Niko Kovac is elismerősen szólt csapatáról: „Nagyon jó munkát végeztek.”

Nyilatkozatok a mérkőzés után

Niko Kovac: 90 percen keresztül komolyan vettük a mérkőzést, nem hagytunk sok lehetőséget, ezért jogos a végeredmény. A csapatról annyit, hogy nagyon jó munkát végeztek, ismét vezetjük a Bundesligát, reméljük ez így is marad.

Thomas Müller: Kezdettől fogva éberek voltunk. Mindent beleadtunk, jól kezdtünk. Mi voltunk az esélyesebbek, ezt sikerült átültetnünk a gyakorlatba. Jó volt a csapat, elégedettek vagyunk. Egy hetünk volt kiélvezni a Dortmund elleni győzelmet, de az se jó, ha túl sokat ülsz a babérjaidon. Ennek jót tett a mai meccs. Így kell folytatnunk továbbra is.

Friedhelm Funkel (a Düsseldorf edzője): Be kell ismernem, semmi esélyünk nem volt ma. A Bayern erős és éber játékkal kezdett, ráadásul két korai góllal. Innen nem egyszerű felállni. A srácok próbálkoztak, de nem volt esélyünk ma. De így is van mit ünnepelnünk. Most már biztosan elkerüljük a kiesést, ez nagyszerű, ezért egyáltalán nem akarom ma hibáztatni a srácokat.

Fordította: Regős András

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet