Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Real Madrid CF
Real Madrid CF
AWAY
FC Bayern München
FC Bayern München

Kovac: Nagyon nagy lelkesedéssel játszottunk

Fölényes győzelemmel zárta az FC Bayern München a 26. fordulót, ahol az 1.FSV Mainz 05 ellen arattak 6-0-ás fölényes győzelmet, ezáltal megőrizve az első helyet a tabellán:

”Örülünk,hogy újra elsők vagyunk. Lehetett látni, hogy a srácok nagyon elszántak, rengetek helyzetet dolgoztak ki” – számolt be elégedetten Niko Kovac a mérkőzést követően.

Niko Kovac: ”Nagyon örülök a fiúknak. Örülünk, hogy újra elsők vagyunk. Lehetett látni, hogy a srácok nagyon elszántak, rengeteg helyzetet dolgoztak ki. Végeredményben a mai győzelem megérdemelt volt. Az elkövetkező 2 hét a válogatott szünetről fog szólni, nyugodtan és koncentráltan kell dolgoznunk továbbra is.”

Thomas Müller: ”Mindenféleképpen egy jó mérkőzést akartunk játszani, a szerdai vereségből tanulni és erőt meríteni akartunk. Ki akartuk használni a lehetőséget és visszavágni. A Dortmund is nyert a tegnapi nap folyamán. Nagyon örülök, hogy ilyen jól játékba tudtunk lendülni. A mai mérkőzésen az elejétől kezdve domináltuk a mérkőzést. Jó érzéssel töltött el minket, ahogyan ma játszottunk, rugalmasan, és jól használtuk ki a rendelkezésre álló területeket. Fontos volt, hogy javítottunk a gólkülönbségünkön az előző három meccsen. A táblázat természetesen jobban fest, mint a szezon első felében.”

Sandro Schwarz (1.FSV Mainz 05 edzője): ”Túl hamar kaptuk az első gólt. A 15. perctől kezdve az egészen a 25-30. percig voltak jó megmozdulásaink. Összességében ez mind kevés volt. Túl sokat kísértük az ellenfél játékfelépítését anélkül, hogy megpróbáltunk volna labdát szerezni. Ez vezetett oda, hogy hasonló sorsra jutottunk, mint pár csapat az előző pár hétben. Túl könnyen kaptuk a gólokat.”

https://www.youtube.com/watch?v=yOOJ8wEzd1I&feature=emb_err_woyt

 

 

Fordította: Mátyás Dávid

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet