Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Arsenal
Arsenal

Sané és Rodrigo transzfere is Guardiola miatt hiúsulhat meg

A médiaértesülések szerint Rodri inkább a Manchester City-t választja, Sané érkezése pedig csak tőle függ.

Mats Hummels távozásával még szűkebb lett a Bayern kerete. Robben, Ribéry, és Rafinha is távozott. James Rodriguez megvásárlásával nem éltek a tulajdonosok, és most Mats Hummels is elment a csapattól. A profi keretből 4-en távoztak, és még csak a védelembe érkeztek játékosok, Benjamin Pavard és Lucas Hernandez.

Az újságok szerint legalább 1 szupersztárnak érkeznie kell a Säbener Straße-ra. Az FC Bayern egy nagy kívánsága Rodri lett volna, de a sajtóértesülések szerint a bajorok ajánlatát elutasította a 22 éves védekező középpályás, akit egyébként Javi Martinez utódjának szántak. Ennek az oka a Manchester City, vagyis Pep Guardiola, aki olyan edző hírében áll, aki a játékosait sokkal jobbá teszi. Rodri 70 millió €-ba kerülne, ugyanis ennyi a kivásárlási záradék a szerződésében.

Hummels eladása azért is volt meglepetés, mert Uli Hoeneß a napokban jelentette ki Boateng távozását. Jelenleg Niklas Süle, Boateng, Lucas Hernandez és Benjamin Pavard van a belső védők pozíciójára, de Jerome távozásával már csak 3-an maradnának. És Lucas és Pavard a szélső védő helyén is kell, hogy játszanak. A 2018-as világbajnok francia csapatnak ők voltak a szélső védői. Egy lehetséges alternatíva Boateng helyére a Stuttgart törökje, Ozan Kabak.

Sané ügyével még várnia kell az FC Bayernnek, hiszen a 23 éves szélső még nem döntött az átigazolásról. A bajorok játékosai mindenesetre nagyon örülnének Sané érkezésének.

Fordította: Jászapáti Péter

Forrás: www.sportbuzzer.de

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet