Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Arsenal
Arsenal

Leroy Sané: Annyi címet akarok nyerni amennyit csak lehet

Most már hivatalos! Leroy Sané a Bayern München játékosa lett. A 24 éves német játékos csütörtökön írta alá az új szerződését a német rekordbajnokkal, aminek értelmében 2025-ig a Bayern München csapatához fog tartozni. Nézzük mik az első benyomásai az új játékosuknak.

Mi volt a döntő tényező abban, hogy végül a Bayern München csapatát választottad?
A megbeszélések vezettek ide, már az elejétől fogva nagyon jól haladtak. Mindenképpen fontos volt, hogy olyan terveket vázoltak fel nekem a jövőt illetően, amik nagyon meggyőzőek voltak. A Bayern München egy óriási klub hatalmas célokkal. Ezek a célok passzolnak az elképzeléseimhez is. Ezen dolgok is közrejátszanak abban, hogy végül a Bayernt választottam.

Sok ismerőssel fogsz most újra találkozni. Milyen érzések kavarognak most benned?
Nagyon boldog vagyok. A korosztályos válogatottakban sokat játszottam együtt Leon Goretzkával, majd aztán a Schalke csapatában is. Mind nagyszerű srácok. De ez általánosságban elmondható az egész csapatról. Azt gondolom a fiatalabb és a tapasztaltabb játékosok keveréke egy nagyon jó elegyet alkot a csapaton belül. Mindannyian nagyon éhesek vagyunk a sikerre. Alig várom, hogy a csapattal tudjak edzeni.

Milyen szerepet játszott Hansi Flick személye a klubváltásodban?
Ismerem Hansit az U21-es válogatottból. Ott nagyon jó viszonyt ápoltunk egymással. Amikor elkezdődtek vele a közös megbeszélések, én már akkor tudtam, hogy ide akarok igazolni. Elég csak azt megnézni hogy a csapat milyen fejlődésen ment keresztül az irányítása alatt. Úgy gondolom, hogy nagyon jól bánik a játékosokkal, teljesen más lett a hangulat, minden pozitív irányba változott. Ezért is bízok benne, hogy egy rendkívül sikeres időszak áll előttünk.

Mik a legfontosabb céljaid?
A céljaim teljesen egyértelműek. Annyi címet akarok nyerni amennyit csak lehet. Természetesen a Bajnokok Ligája kiemelkedik ezek közül a célok közül. Ugyanis ezt még nem sikerült megnyernem. Ez is egy nagy célom.

Fordította: Burai Patrik

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet