Sikerült! Az FC Bayern 30. alkalommal is német bajnok! A Corona-krízis okozta nehéz körülmények miatt ez a bajnokság „nagyon különleges” volt, hangsúlyozta Herbert Hainer, az FC Bayern München eV elnöke. Karl-Heinz Rummenigge, az FC Bayern München AG vezérigazgatóját szintén lenyűgözte a müncheni csapat teljesítménye: “E nehéz körülmények ellenére Hansi Flick, az edzői stáb és a csapat ragyogó tavaszi szezont futott.”

 

Herbert Hainer: Büszkék vagyunk és örülünk annak, hogy az FC Bayern megmutatta mire képes még az ilyen szokatlan időkben is.

 

Herbert Hainer, FC Bayern München eV elnöke: Ez sorozatban a nyolcadik bajnoki győzelem az FC Bayern számára, minden bizonnyal nagyon különleges – a Corona-válság miatt a körülmények felkavarták a folyamatokat és új, kiszámíthatatlan kihívások elé állítottak bennünket. Büszkék vagyunk és örülünk annak, hogy az FC Bayern megmutatta, mire képes még az ilyen szokatlan időkben is. Újabb fejezetet írunk történetünkben. Őszintén gratulálok a csapatnak, Hansi Flick vezetőedzőnek és az edzői stábnak. Számomra ez az első bajnoki cím az FC Bayern elnökeként. Hihetetlen érzés. És most irány Berlin!

 

Rummenigge: Szerettük volna címekkel megajándékozni a rajongóinkat és támadó focival lenyűgözni őket. Sikerrel jártunk.

 

Karl-Heinz Rummenigge, az FC Bayern München AG vezérigazgatója: Szívből szeretnék gratulálni a csapatnak és Hansi Flick edzőnknek a német bajnokság megnyeréséhez. Kétségkívül különleges körülmények között zajlott a szezon, amire senki sem számított és remélhetőleg egyszeri alkalom marad. Ezen nehéz körülmények ellenére Hansi Flick és az edzői stáb és persze az egész csapat ragyogó tavaszi szezont futott, amely nemcsak a győzelmeinkre, a pontokra és a sok gólra értendő, hanem a játékfelfogásunkra is. Szerettük volna címekkel megajándékozni a rajongóinkat és támadó focival lenyűgözni őket. Sikerrel jártunk. Az FC Bayern sorozatban nyolcadik alkalommal nyerte meg a bajnokságot.

 

 

Fordította: Sebastian Riedel

Forrás: www.fcbayern.com