Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Arsenal
Arsenal

Flick: Nem adtunk esélyt az ellenfélnek

Micsoda mérkőzés volt?! A Bayern München csapata egészen az első sípszótól az utolsóig, maximálisan koncentrált volt, esélyt sem adtak az ellenfélnek. A mérkőzés vége 5:0 lett, nézzük, hogyan vélekednek a találkozóról maguk a szereplők.

Hansi Flick: Számomra ez eddig egy rendkívül sikeres szezon. Az FC Bayern-nél mindig a bajnoki cím az elvárás. Most is ez a célunk, azonban még hátra van néhány meccs. Nagyon jó helyzetből várhatjuk a folytatást. Nagyon fontos volt az, hogy a keddi Dortmund elleni meccs után a csapatom most sem dőlt hátra. Már az első percektől azt láttam a pályán amit szerettem volna. Ezért egyértelműen nagyon elégedett vagyok a csapatom teljesítményével. Nagyon agresszívan játszottunk, gyakorlatilag esélyt sem adtunk az ellenfélnek. Végig azt éreztem a csapaton, hogy nagyon motiváltak.

David Alaba: Rendkívül nagyravágyó a vagyunk. A csapaton belüli hangulat nagyon pozitív, úgy gondolom ezt az ember a játékunkon is észreveheti. Nagyon éhesek vagyunk a sikerre, szeretnénk az összes meccset megnyerni és a végén a lehető legtöbbet kihozni ebből a szezonból. Ez lebeg a szemünk előtt.

Alphonso Davies: Élvezem a játékot és megpróbálom minden meccsen a lehető legjobbamat nyújtani. Minden mérkőzést meg szeretnék nyerni. A Dortmund elleni meccset követően természetesen a mai találkozó nagyon nehéz volt. Fejben nagyon ott akartunk lenni és itthon akartuk tartani a 3 pontot. Ez sikerült is nekünk, nagyon együtt voltunk.

Düsseldorfi részről

Uwe Rösler: Már az elején láttam azt ami bekövetkezett, ez relatíve egy igen gyors pálya. Kiváló pálya, de nekünk túl gyors. Az első félidőben volt 3 nagyobb lehetőségünk, legalább az egyikből gólt kellett volna szereznünk. Ehhez azonban plusz energiákat kellett volna mozgósítanunk. Sajnos ez nem jött össze. A gól röviddel a szünet után megpecsételte a sorsunkat. Azok a dolgok amik az elmúlt hónapok folyamán tökéletesen működtek, ma teljesen csődöt mondtak. De a csapatomnak már sokszor sikerült felállnia, most is ez fog történni.

Erik Thommy: Amikor az ember a Bayern ellen játszik, pontosan tudja, hogy mire számíthat. Reménykedni kell, és arra kell törekedni, hogy minél jobban megnehezítsük a bajorok dolgát. Ez ma nem sikerült. Ilyen állapotban nehéz bármit is mondani. Még az ilyen arányú verség is rendben van, sajnos. Az egész 90 perc során nem találtuk a játékunk ritmusát, nem voltunk egységesek.

Fordította: Burai Patrik

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet