Menü Bezárás

Következő mérkőzés

FC Bayern München
FC Bayern München
HOME
Arsenal
Arsenal

A Konami az FC Bayern új Platina partnere

Az FC Bayern München és a KONAMI egyesülnek: a világszerte elismert videójáték-szerkesztő cég azonnali hatállyal a német rekordbajnok Platina Partnerévé válik. A hosszú távú megállapodást csütörtökön jelentették be az Allianz Arénában tartott sajtótájékoztatón.

Az FC Bayern München vezérogazgatója, Karl-Heinz Rummenigge elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy hosszú távú partnerséget folytathatunk a világhíres japán céggel, a KONAMI-val, valamint az is boldogsággal tölt el minket, hogy ennek köszönhetően elképesztően élethű képet kaphatnak majd szurkolóink a csapatról, illetve a stadionról a játékban.”

A KONAMI és az FC Bayern közötti partnerség az eFootball PES sorozat fejlesztőinek átfogó hozzáférést biztosít Németország legsikeresebb labdarúgó klubjának csillagaihoz és legendáihoz, lehetővé téve a játékok előállításához szükséges összes elem életképes reprodukálását. A stadion teljes 3D-s vizsgálata után az eFootball PES 2020 rendkívül pontos reprodukciót mutat be az Allianz Arénában, sok apró, de lenyűgöző részlettel. A Bayern játékosai is nagyon részletes kidolgozottsággal fognak szerepelni az eFootball PES 2020-ban a 3D szkennelés után.

„A KONAMI-nak hosszú története van a német labdarúgásban, ezért nagyon örülünk annak, hogy az FC Bayern, a történelem legsikeresebb német klubja, Platina Partnerévé válunk.” – mondta Jonas Lygaard, a Konami Digitális Szórakozás Brand & Business Development vezető igazgatója. “A fejlesztői csapatunk évről-évre felülmúlja az elképzeléseket a játékkal kapcsolatban, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy bemutatjuk az FC Bayern emblematikus stadionját, és játékosait az eFootball PES 2020-ban.”

Ezen túlmenően a KONAMI büszke arra, hogy a Bayern szélsője, Serge Gnabry a játék német nagykövete lett. Gnabry nemcsak az eFootball PES 2020 fedőlapján fog szerepelni, hanem az FC Bayern és a KONAMI többféle jövőbeli aktivitásában is részt vesz, amit a rajongók valószínűleg nagyon várnak.

Fordította: Herbert Dániel

Forrás: www.fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet