Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Németország
Németország
HOME
Magyarország
Magyarország

Így emlékszik vissza Oliver Kahn a 'TITÁN'-ra

Nyár óta Oliver Kahn az FC Bayern elnöke. Az üzlettársai meglepődtek, hogy többé nem az emocionális világklasszis kapust láthatják a mindennapokban.

Kahn a "Titán-imidzsről": Egy ember sem elpusztíthatatlan

"Ez nyilván egy túlzás volt, ez része a sportnak, de egyáltalán semmi köze nem volt a saját, valódi életemhez - már akkor sem és manapság meg végképp nem. Ennek az időnek már messze vége van." – mondta az 52 éves elnök az FC Bayern magazinjának, az 51-nek.

"Egy ember sem elpusztíthatatlan. Mindenkinek van gyenge pontja, még nekem is. Az aktív pályafutásom alatt megtanultam, hogy igenis vannak korlátai a terhelhetőségnek. Ezeket már nem is lépném túl annyira, mint annak idején" – folytatta a korábbi válogatott kapus és a Bayern egykori kapitánya.

Kahn: Szinte már fontosabb az, hogy mit nem tud az ember

"Megtanultam, hogy mire vagyok képes. Günter Netzer azt mondta nekem egyszer, hogy szinte fontosabb azt tudni, hogy mit nem tud az ember. Másoktól segítséget kérni nem a gyengeség jele."

Kahn: Egyesek azt gondolták korábban, hogy Kahn majd stoplis cipőben jön

2020 év eleje óta tagja Kahn a Bayern vezetőségének. Idén nyár óta Karl-Heinz Rummeniggét váltotta a Bayern elnöki posztján. Azóta egyes üzlettársai csodálkoznak, hogy már nem az emocionális Kahnt látják a régi időkből - vallotta be.

"Egyesek azt hitték, hogy Kahn majd stoplis cipőkben fog belépni a konferenciaterembe. Meglepődtek, hogy egy teljesen más arcát látták." Manapság már más tulajdonságokat kell felmutatni, nem elég csak 'titánnak' lenni.

 

 

 

Fordította: Sziklai Balázs

Forrás: az.de

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet