Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Németország
Németország
HOME
Magyarország
Magyarország

A marokkói válogatottban debütáló Aznou: Mint egy álom

Interjú a marokkói válogatottban debütáló Adam Aznou-val.

Szervusz Adam, hétfő este debütáltál a marokkói válogatottban, és rögtön a kezdő tizenegybe kerültél. Hogyan tekintesz vissza a mérkőzésre?

Adam Aznou: Hihetetlenül szép élmény volt először játszani a válogatottban. A családom is ott volt és szurkolt nekem a stadionban. Örökké emlékezni fogok erre a napra, olyan volt, mint egy álom.

Hogyan készültél a mérkőzésre?

Az edző adott néhány tippet a meccs előtt, hogy ott lehetek a kezdőcsapatban. Magabiztosságot és rengeteg tanácsot adott az út során, ami sokat segített nekem. A csapattársaim is sok támogatást nyújtottak, ami lehetővé tette, hogy felszabadultan játszhassak. Természetesen nagyon boldog voltam, hogy kezdhettem.

Már az első meccseden a mérkőzés játékosának választottak. Különleges megtiszteltetés?

Igen, ez határozottan leírhatatlan érzés volt. Még most, néhány nappal később is hihetetlenül boldog és hálás vagyok, hogy a csapattársaim ilyen könnyüvé tették számomra a kezdést. Álomszerű debütálás volt számomra, de csapatként is elégedettek lehetünk a három ponttal egy szoros mérkőzés végén. A mérkőzésen viselt mezemnek különleges helye lesz otthon a szüleimnél.

 

 

 

Fordította: Cserny Szilárd

Forrás: fcbayern.com

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet