Menü Bezárás

Következő mérkőzés

Németország
Németország
HOME
Magyarország
Magyarország

Nagelsmann: Szép élmény volt

Négy gól, Julian Nagelsmann első hazai mérkőzése és végre ismét nézők előtt: 8500-an az Allianz Arénában! Az FC Bayern és az Ajax Amsterdam ellen 2:2-es döntetlent ért el.

Julian Nagelsmann: Az első félidőben kicsit túl mélyen védekeztünk, így nem voltunk olyan erősek a támadásban. Ennek ellenére nem sokkal a szünet előtt alkalmunk lett volna megszerezni a vezetést. A szünetben néhány változtatást hajtottunk végre, és tizenöt perccel a félidő után nagyon jók voltunk a játékban. Nagy nyomást gyakoroltunk, és nagyon sok labdát szereztünk. Aztán tízszer cseréltünk. A srácok is nagyon jól teljesítettek. Bátrak voltak és ügyesek a labdával. Összességében, figyelembe véve a rendelkezésünkre álló keretet, ez teljesen rendben volt. Nagyon örülünk, hogy a nézők ma itt voltak és támogattak minket. Szép élmény volt.

Sven Ulreich: Sokkal jobban nyomtunk a Köln elleni meccshez képest, és jobban belementünk a párharcokba. Nem könnyű, mert vegyes csapat vagyunk, de a srácok jól teljesítettek. A végén a döntetlen megérdemelt. Julian jó edzéseket tart, világos elképzelése van a játékról és nagyon jó beszédeket mond. Jó úton járunk.

Eric Maxim Choupo-Moting: Jó volt újra itthon, nézők előtt játszani. Sok pozitívum volt, természetesen vannak negatív dolgok is, de még mindig a felkészülés közepén vagyunk. Nagyon jó csapat ellen játszottunk, amely túl van már néhány tesztmérkőzésen. Az első félidőben nem igazán találtuk a játékunkat, a második félidőben jobb volt. A srácok nagyon jól csinálják, idővel az automatizmusok is jönnek. Julian, mint az egész csapat, nagyon jól kezdett. Sok új dolgot gyakoroltunk az edzéseken, nagyon speciálisan a védelemre, a középpályára és a támadásra, mindenből egy kicsit.

Omar Richards: Elképesztő. Nagyon boldog vagyok, hogy először játszhattam itt. Úgy érzem, nagyon jó meccsem volt, és minden percét élveztem. Jó volt ez az első szereplés itt, és remélhetőleg még több követi majd.”

Tanguy Nianzou: Nagyon örülök, hogy megszereztem az első gólomat a Bayernnél. Megnyerhettük volna ezt a meccset, de végül csak döntetlent értünk el. Koncentráltnak kell maradnunk a következő, Gladbach elleni mérkőzésre.

 

 

 

Fordította: Tóth Renáta

Forrás: fcbayern

Ha tetszett a cikk oszd meg!

Ez is érdekelhet